Deprecated: Required parameter $width follows optional parameter $attachment_id in /customers/d/4/c/moretv.dk/httpd.www/wp-content/plugins/goodlayers-core/framework/function/utility.php on line 915 Deprecated: Required parameter $height follows optional parameter $attachment_id in /customers/d/4/c/moretv.dk/httpd.www/wp-content/plugins/goodlayers-core/framework/function/utility.php on line 915 Deprecated: Required parameter $url follows optional parameter $social_list in /customers/d/4/c/moretv.dk/httpd.www/wp-content/plugins/goodlayers-core/include/pb/pb-element-social-share.php on line 335 Se tyske TV-kanaler i Danmark • MoreTV

Se tyske TV-kanaler i Danmark

Disse 10 tyske kanaler er med i vores TV-pakke.

I vores TV-pakke indgår der 10 tyske kanaler, som du kan læse om nedenunder.
Derudover får du 14 danske, 7 norske, 5 svenske og 3 engelsksprogede

Få Danmarks billigste TV-pakke til 118 kr./md. for 39 TV-kanaler

ARD Das Erste

Das Erste er en landsdækkende tysk fjernsynskanal som drives af ARD og sender døgnet rundt.

ZDF

ZDF (Zweites Deutsches Fernsehen - på dansk: Den anden tyske fjernsynskanal) er en stor tysk TV kanal.

3sat

3sat er en offentlig, reklamefri tv-kanal i Centraleuropa. Kanalen sender på tysk. 3sat blev etableret for at sende kulturudsendelser.

KiKA

KIKA er en tysk børnekanal, som leverer TV programmer til børn og unge.

MDR

MDR er medlem af ARD og sender regionalt i Sachsen, Sachsen-Anhalt og Thüringen. Firmaet har en regional tv-kanal. Til MDR hører også et symfoniorkester, et kor og Europas eneste tv-balletkompagni.

Arte

Arte (Association Relative à la Télévision Européenne) er en fransk-tysk tv-kanal, der blev lanceret i 1992. Kanalen er tosproget, hvilket indebærer undertekster på det modsatte sprog og at mange af værterne behersker både tysk og fransk. Programmerne kredser først og fremmest om kunst og kultur.

VOX

VOX er en tysk kanal med underholdning, serier og shows og lignende programmer.

SAT.1

Sat.1 er en tysk kommerciel tv-kanal. Kanalen begyndte sine udsendelser i januar 1984 én dag før RTL og er således den ældste privatejede kommercielle tv-kanal i Tyskland.

RTL

RTL er en tysk kvalitetskanal, som blandt andet viser Formel 1. Derudover er der også masser af sport, serier og nyheder.

NDR

Norddeutscher Rundfunk (NDR) er en offentlig radio- og tv-station i Tyskland. NDR transmitteres i Nordtyskland og dækker delstaterne Hamborg, Niedersachsen, Slesvig-Holsten og Mecklenburg-Vorpommern.