fbpx

Sådan tilslutter man boksen til TV'et.

  1. Boksen skal have internet. Det kan gøres på 2 måder: Enten via internetkabel (ethernet) eller WiFi tilslutning. Internetkabel er bedst, da det sikrer et mere konstant og stabilt flow af internettet til boksen. 
  2. Sæt internetkabel (Ethernet) i boksen. Sær derefter HDMI stikket fra boks til TV og tilslut nu strøm. Boksen starter selv op og viser hovedemenu, når den er klar. Her vil man kunne se de programmer/App’s som er installeret.

3. For at kunne se TV skal man vælge programmet/Appen “Ministra Player”. Log ind og begynd at se dine kanaler. Så let er det.

– Når man kommer til hovedmenuen, kan man vælge at få vist sine TV-programmer på 2 forskellige måder: TV eller TV CLASSIC – sidstnævnte er vores favorit (fremhævet på billede)

I øvrigt: Som man kan se på billedet er der en hel del andre muligheder med boksen. Man kan selv lægge musik og billeder ind og ændre i opsætningen, hvis man ønsker det. Vi vil løbende udvikle og tilføje flere muligheder til underholdningen og de muligheder der er via boksen.

God fornøjelse.

> Se her hvordan du installerer app’s på TV-boksen

Har du spørgsmål, så skriv til os på support@moretv.dk 

TV-boks information

Bredde/dybde/højde: 115х115х28 mm
Vægt: 180 g
Videoformater: PAL, NTSC, 576p, 720p, 1080p, 1080i, 4K
Software: Android TV 8.0

Kompatibel med forskellige tv: TV-boksen kan forbindes til både nye og ældre TV-modeller. For at gøre dette, har man brug for et HDMI stik.

Læs mere om boksen her og her