Ugen byder på kontroversiel serie om forbindelsen mellem den kriminelle underverden og oververden, fejring af den svenske nationaldag, venskabskampe og parlamentsvalg.

1️⃣ NRK1 viser tirsdag den 4. juni kl. 21:15 2. del af denne tids mest omdiskuterede dokumentar herhjemme: Den sorte svane – om rockere, bander og pæne advokater.

2️⃣ Den svenske nationaldag den 6. juni fejres højtideligt på Sollidenscenen på Skansen – og du kan følge med torsdag kl. 20:00 på SVT1. Anne Lundberg og Micke Leijnegard er aftenens værtspar. For sang og musik står Albin Lee Meldau, Cherrie, Uno Svenningsson, The Real Group, Maja Frydén og Täby menigheds korskole, akkompagneret af Hærens Musikkår og Marika Willstedts orkester.

Kongefamilien ankommer i parade med hest og vogn, der vil være højtidstale af kongen, flaghejsning, uddeling af faner og nationalsang. Aftenen afsluttes med tapto fra Logården på Slottet.

3️⃣ Det er snart EM-tid og på RTL kan du varme op med venskabskampen mellem forhåndsfavoritterne Tyskland og Grækenland. Følg med fredag den 7. juni fra kl. 20.15. På lørdag kan du se venskabskampen mellem Danmark og Norge på TV 2 Direkte Norge med optakt fra kl. 19.

4️⃣ Søndag står i Europaparlamentsvalgets tegn, hvor både DR1, ARD Das Erste og ZDF byder på valgudsendelser. DR1 begynder den store valgaften kl. 16:00, mens de tyske kanaler begynder kl. 17:30. Hvis du gerne vil gå endnu dybere i parlamentsvalget kan du følge med på den europæiske nyhedskanal Euronews, som du også finder i MoreTVs tv-pakke.

Se disse og mange andre kvalitetsprogrammer på MoreTV, Danmarks billigste og mest varierede tv-pakke – pt. 39 kvalitetskanaler fra Danmark, Norden, Tyskland mv. for 118 kr./md.: Bestil nu

Related Posts