Deprecated: Required parameter $width follows optional parameter $attachment_id in /customers/d/4/c/moretv.dk/httpd.www/wp-content/plugins/goodlayers-core/framework/function/utility.php on line 915 Deprecated: Required parameter $height follows optional parameter $attachment_id in /customers/d/4/c/moretv.dk/httpd.www/wp-content/plugins/goodlayers-core/framework/function/utility.php on line 915 Deprecated: Required parameter $url follows optional parameter $social_list in /customers/d/4/c/moretv.dk/httpd.www/wp-content/plugins/goodlayers-core/include/pb/pb-element-social-share.php on line 335 Tyske Arkiv • MoreTV

Category

Tyske

NDR

Norddeutscher Rundfunk (NDR) er en offentlig radio- og tv-station i Tyskland. NDR transmitteres i Nordtyskland og dækker delstaterne Hamborg, Niedersachsen, Slesvig-Holsten og Mecklenburg-Vorpommern.

RTL

RTL er en tysk kvalitetskanal, som blandt andet viser Formel 1. Derudover er der også masser af sport, serier og nyheder.

SAT.1

Sat.1 er en tysk kommerciel tv-kanal. Kanalen begyndte sine udsendelser i januar 1984 én dag før RTL og er således den ældste privatejede kommercielle tv-kanal i Tyskland.

VOX

VOX er en tysk kanal med underholdning, serier og shows og lignende programmer.

Arte

Arte (Association Relative à la Télévision Européenne) er en fransk-tysk tv-kanal, der blev lanceret i 1992. Kanalen er tosproget, hvilket indebærer undertekster på det modsatte sprog og at mange af værterne behersker både tysk og fransk. Programmerne kredser først og fremmest om kunst og kultur.

MDR

MDR er medlem af ARD og sender regionalt i Sachsen, Sachsen-Anhalt og Thüringen. Firmaet har en regional tv-kanal. Til MDR hører også et symfoniorkester, et kor og Europas eneste tv-balletkompagni.

KiKA

KIKA er en tysk børnekanal, som leverer TV programmer til børn og unge.

3sat

3sat er en offentlig, reklamefri tv-kanal i Centraleuropa. Kanalen sender på tysk. 3sat blev etableret for at sende kulturudsendelser.

ZDF

ZDF (Zweites Deutsches Fernsehen - på dansk: Den anden tyske fjernsynskanal) er en stor tysk TV kanal.

ARD Das Erste

Das Erste er en landsdækkende tysk fjernsynskanal som drives af ARD og sender døgnet rundt.