Gallakoncert, Champions League-finale og omdiskuteret dokumentar. Weekenden byder både på musik, fodbold, vand og en allestedsnærværende sort svane.

1️⃣ Berliner Filharmonikernes Gallakoncert 2022
Hvis du er til festlig klassisk musik ala nytårskoncerten fra Wien, så er Berliner Filharmonikernes Gallakoncert værd at tænde for på 3sat lørdag kl. 20:14.

2️⃣ Champions League-finale mellem Dortmund og Real Madrid
En af årets store fodboldbegivenheder sker lørdag aften, hvor fodboldklubberne tyske Dortmund og spanske Real Madrid brager sammen i Champions League-finalen på Wembley i London. Kampen, der begynder kl. 21 kan ses på både TV 2 Direkte (Norge), TV4 (Sverige) og ZDF (Tyskland). Optaktsudsendelserne begynder henholdsvis kl. 19, 20 og 19:25.

3️⃣ Det mystiske vand
I dokumentarserien Terra X undersøger skuespilleren Uli X vores vand, som er så afgørende for vores liv. De regndråber, der er på dit vindue, var for få dage siden i havet – og for mange tusinder af år siden drak dine forfædre det. Selvom vand er så afgørende for os, ved vi alligevel utrolig lidt om det. Få svar på nogle uafklarede spørgsmål på søndag kl. 19:30 på ZDF.

4️⃣ BONUS: Den sorte svane på NRK1
Når weekenden er slut, viser NRK1 tirsdag den 4. juni kl. 21:15 2. del af denne uges mest omdiskuterede dokumentar herhjemme: Den sorte svane – om rockere, bander og pæne advokater.
Se dette og mange andre kvalitetsprogrammer på MoreTV, Danmarks billigste og mest varierede tv-pakke!

Related Posts