Abonnementsbetingelser

Varighed

Sålænge medlemskabet eksisterer uopsagt, vil abonnementsprisen trækkes månedligt, fra det tilmeldte kort. Der betales månedsvis forud.

Abonnementet kan sættes på pause ved at skrive til support@moretv.dk. Skriv til samme adresse for at aktivere det igen.

Hvis du ønsker at opsige dit abonnement, skal du gøre det fra brugerportalen “Min side”, som du kommer ind i ved at vælge ”Log ind” øverst til højre på forsiden.

Ønsker du at få din profil slettet helt fra systemet, kan du kontakte os pr. e-mail.

Kvittering

Efter tilmelding, og ved hver trækning, vil der blive sendt en kvittering pr. e-mail til den tilmeldte mailadresse.

Betalingskort udløb

Såfremt dit betalingskort udløber vil der blive fremsendt e-mail med link til fornyelse af kortoplysninger.

Kortoplysninger

Ved tilmelding til automatisk trækning giver du tilladelse til at gemme samtlige nødvendige betalingskortsoplysninger til brug for automatisk debitering af dit betalingskort.

Prisen

Alle priser er inklusiv 25 % dansk moms med mindre andet er oplyst. Det månedlige abonnement er delvist momsbelagt.

Levering

Levering af TV-boks sker hurtigst muligt til nærmeste pakkeshop, men kan tage op til 10 dage. Der er ikke muligt at afhente udstyr. Kunden skal selv betale for retur af udstyr, både ved garantisager og fortrydelse af køb.

Refundering

Du har ret til at fortryde dit køb hos MoreTV uden begrundelse inden for 14 dage. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, hvor aftalen blev indgået. Købet gælder fra 14 dage efter den dag, du eller den tredjemand, du har valgt, får modtagerudstyret i fysisk besiddelse (ikke fragtmanden).

Bemærk, at vi ikke refunderer påbegyndte månedsabonnementer eller fragt, så det du kan få refunderet er køb af TV-boks eller app licens.

For at benytte din fortrydelsesret skal du give MoreTV klar og tydelig besked herom. Du sender blot en e-mail til support@moretv.dk. Blot du husker, at det er inden der er gået 14 dage.

Reklamation og garanti

Enhver form for reklamation skal rettes direkte til MoreTV ApS. Der er 24 måneders garanti fra købsdato.

Ved spørgsmål til dit køb, kontakt MoreTV ApS.