Vi vil gerne slå lidt på tromme for nogle af de programmer, du kan glæde dig til at opleve i denne påske med Danmarks billigste TV-pakke 🥁📺

GOD TV sender en lang række programmer påsken igennem med fokus på Jesus, og det han gjorde på korset for os, og som er grundlaget for den civilisation som vi kender i Europa ✝🌍 GOD TV

De skandinaviske kristne kanaler, som du også kan se på MoreTV, sender ligeledes masser af spændende programmer i anledningen af påsken, bl.a. Visjon Norge som du kan læse om her: Påsken på Visjon Norge

INRI – Warum musste Jesus sterben? (ZDF – Langfredag kl. 22:20)
Med hjælp fra et stort hold eksperter og skuespillere forsøger ZDF-dokumentaren ”INRI – Warum musste Jesus sterben?” at lave en kritisk rekonstruktion af de historiske begivenheder omkring Jesus fra Nazarets tilfangetagelse, retssag og henrettelse.
Sendes med danske undertekster på MoreTV. Læs mere på ZDF.

Du kan også følge med i begivenhederne i Israel fra nærmeste hold på den amerikanske kristne kanal NRBTV. De sender specialprogrammer med fokus på Israel og Jesu korsfæstelse og opstandelse hele påsken igennem. Læs mere på NRBTV.

God fornøjelse og Glædelig Påske fra MoreTV!

Har du ikke MoreTV, kan du få øjeblikkelig adgang via vores app, som du kan bestille her: Få MoreTV
Se alle MoreTVs kanaler her: Alle TV-kanaler

Related Posts