📺 Weekendens højdepunkter på MoreTV

📺 WEEKENDENS HØJDEPUNKTER PÅ MORETV
Denne weekend byder på en skøn blanding af musik, sport og storslåede dokumentarer. Fra et stærkt kor af indsatte til ikoniske bygninger og spændende sportsbegivenheder – her er noget for enhver smag!
1️⃣ Fangekoret
dk4 – 20. sep kl. 20:50
Mød fire indsatte fra Statsfængslet Vridsløselille, der gennem sang finder en vej ud af kriminalitetens skygge. “Fangekoret” er en stærk fortælling om håb, musik og forvandling, og filmen byder også på et rørende minde om korlederen Louise Adrian, som gik bort i august 2024.
2️⃣ Sagrada Família – Antoni Gaudís mesterværk
ARTE – 21. sep kl. 14:20
Dyk ned i historien om Gaudís verdensberømte basilika, der stadig står som et af de mest imponerende arkitektoniske værker i verden. Perfekt for dig, der elsker kunst og arkitektur.
3️⃣ Fodbold: Bundesligaen
ARD Das Erste – 21. sep kl. 18:30
Er du klar til weekendens største fodboldoplevelse? På ARD kan du se fyldige sammendrag fra den 4. spillerunde i Bundesligaen samt den 6. spillerunde i 2. Bundesliga. Glæd dig til højdepunkter fra blandt andet 1. FC Heidenheim 1846 – SC Freiburg og SV Werder Bremen – FC Bayern München.
4️⃣ Leonard Cohen: If It Be Your Will
NRK1 – 21. sep kl. 21:50
En uforglemmelig hyldest til Leonard Cohen, hvor venner og familie fejrer hans liv og musik med unikke optrædener og nærværende interviews. Et must-see for alle Cohen-fans.
5️⃣ Cykling: VM – enkeltstart (m)
SVT1 – 22. sep kl. 14:40
Følg med, når verdens bedste cykelryttere kæmper om titlen i enkeltstart ved årets VM. Hvem kan holde tempoet og snuppe guldet?
6️⃣ Amerikansk fodbold: New Orleans-Philadelphia
RTL – 22. sep kl. 19:00
Er du til amerikansk fodbold? Så er dette opgøret, du ikke vil gå glip af! New Orleans møder Philadelphia i en spændende kamp fuld af action.
7️⃣ Amerikansk fodbold: Dallas-Baltimore
RTL – 22. sep kl. 22:25
Natten slutter ikke her! Se to af NFL’s topklubber, Dallas og Baltimore, tørne sammen i en intens dyst, der med garanti byder på nervepirrende øjeblikke.
🎥 Gå ikke glip af disse og mange andre fantastiske programmer på MoreTV, Danmarks billigste og mest varierede tv-pakke! Læs mere på moretv.dk

Related Posts