📺 Weekendens højdepunkter på MoreTV

📺 WEEKENDENS HØJDEPUNKTER PÅ MORETV
Denne weekend på MoreTV byder på alt fra tankevækkende film og fascinerende kulturprogrammer til intens amerikansk fodbold. Her er et udvalg af weekendens bedste programmer – perfekt til enhver smag!
1️⃣ 𝗙𝗥𝗘𝗘 𝗚𝗨𝗬
DR1, 27. sep. kl. 21:30
Guy er en helt almindelig bankmand. Det tror han i hvert fald, men i virkeligheden er Guy en baggrundsfigur i et videospil. En tankevækkende film, hvor fantasi og virkelighed smelter sammen på samme måde som i Jostein Gaarders roman Sofies verden.
2️⃣ 𝗢𝗥𝗜𝗘𝗡𝗧𝗘𝗥𝗜𝗡𝗚𝗦𝗟Ø𝗕
SVT1 og NRK1, 28. sep. kl. 11:30
Se verdens bedste orienteringsløbere dyste om VM-titlen. Det kræver både fysisk styrke og mental skarphed at navigere gennem det udfordrende terræn. Følg med på både SVT1 og NRK1, når de bedste løbere kæmper om sejren.
3️⃣ 𝗖𝗬𝗞𝗟𝗜𝗡𝗚: 𝗩𝗠 𝗟𝗔𝗡𝗗𝗘𝗩𝗘𝗝
TV 2 Norge og SVT2, 28. sep. kl. 12.40 (kvinder)
TV 2 Norge og SVT2, 29. sep. kl. 10:45 (mænd)
Verdens bedste kvindelige og mandlige cykelryttere dyster om VM-titlen i landevejsløb. Få et adrenalin-kick, når de kæmper om guldmedaljerne i de afgørende løb.
4️⃣ 𝗕𝗘𝗥𝗟𝗜𝗡 𝗠𝗔𝗥𝗔𝗧𝗢𝗡
RTL, 29. sep. kl. 8.30
For nogle vil det være sjovere at se maling tørre, for andre er der ikke noget mere fascinerende end at se løbere folde sig ud på den ikoniske maratondistance – her direkte fra Berlin.
5️⃣ 𝗦𝗧𝗥𝗔𝗡𝗗𝗜𝗡𝗚𝗦𝗠𝗨𝗦𝗘𝗘𝗧 𝗦𝗧. 𝗚𝗘𝗢𝗥𝗚𝗘
dk4, 29. sep kl. 19:10
Dyk ned i historien om de dramatiske skibsforlis langs den jyske vestkyst. I dette program besøger vi Strandingsmuseet St. George, hvor vi hører om modige redningsaktioner og fascinerende strandinger, der har formet den danske kysthistorie.
6️⃣ 𝗔𝗠𝗘𝗥𝗜𝗞𝗔𝗡𝗦𝗞 𝗙𝗢𝗗𝗕𝗢𝗟𝗗: 𝗧𝗢 𝗦𝗧𝗢𝗥𝗢𝗣𝗚Ø𝗥 𝗜 𝗡𝗙𝗟
RTL, 29. sep kl. 19:00 og 22:25
Aftenen er fyldt med intens amerikansk fodbold, når først Tampa Bay møder Philadelphia og senere LA Chargers tager kampen op mod Kansas City. Uanset om du er til taktisk spil eller vilde tackles, så er disse to kampe noget for dig.
7️⃣ 𝗞𝗬𝗦𝗧𝗕𝗬 𝗜 𝗠𝗜𝗡𝗜𝗙𝗢𝗥𝗠𝗔𝗧
dk4, 30. sep kl. 18:05
Kom på en unik rundvisning i Køge Miniby, hvor en dedikeret gruppe pensionister arbejder på at genskabe Køge, som det så ud i 1865. Med allerede 743 bygninger færdige, er projektet en fantastisk fortælling om historie, håndværk og fællesskab. Lær om menneskene bag og de spændende historier om byens udvikling.
🎥 Gå ikke glip af disse og mange andre fantastiske programmer på MoreTV, Danmarks billigste og mest varierede tv-pakke: moretv.dk

Related Posts